adultadult-filledcalendarcartcat-adultcat-adult-filledcat-highcat-senior-filled_1cat-kittencat-kitten-filledcat-lowcat-low-filledcat-mediumcat-medium-filledcat-seniorcat-senior-filledchatcheckadultadult-filleddog-highdog-high-filleddog-lowdog-low-filleddog-mediumdog-medium-filledpuppypuppy-filledseniorsenior-filledotpuppypuppy-filledsearchseniorsenior-filleduser Ga naar content
  • uitsluitend natuurlijke ingrediĆ«nten
  • met 100% smaakgarantie
  • geproduceerd in Nederland
9,2/10
menu

Update:

Momenteel is het ontzettend druk bij de bezorgdiensten waardoor uw bestelling vertraging op kan lopen. Dagelijks versturen wij alle bestellingen geplaatst voor 16.00 uur. Wij doen er alles aan om de service te leveren welke u van ons gewend bent, echter door de enorme drukte momenteel bij de bezorgdiensten kan het voorkomen dat de bezorging later plaats vindt. Onze excuses voor het ongemak. 

 

De hectiek omtrent het Corona virus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. 
De gezondheid en bescherming van onze medewerkers, klanten, leveranciers en partners staat bij ons voorop en daarom houden we alle ontwikkelingen omtrent het corona virus nauwlettend in de gaten. Wij volgen daarmee de richtlijnen van het RIVM, waar nodig en nuttig is nemen wij onze verantwoordelijkheid en treffen wij extra maatregelen.
Alle niet essentieel medewerkers werken vanaf heden thuis en wij nemen hygiënische maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

 

Wat houdt dit in voor u als klant?

Honden- en kattenvoer is een eerste en essentiële levensbehoefte welke ten alle tijde beschikbaar blijft voor uw huisdieren. De webshop van Nero blijft beschikbaar voor het plaatsen van uw bestelling.
In afgeslankte vorm zullen wij de uw bestelling dagelijks verwerken en versturen onder dezelfde voorwaarden als dat u van ons gewend bent. Bestelling voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden met de GLS.  


Bezorging

Voor de bezorging van bestellingen werken wij samen met de GLS, wij zijn hier afhankelijk van de maatregelen welke de GLS treft. Het virus kan NIET worden over gedragen via de pakketten.  
De GLS blijft op verantwoordelijke wijze de pakketten bij u aan huis leveren. 
Extra maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen worden genomen. Om het contact tussen mensen te minimaliseren kan de chauffeur in opdracht van u tekenen voor ontvangst van de zending. 
Indien u wenst dat uw bestelling voor de deur of in de schuur/garage wordt geleverd kunt u dit vermelden bij de opmerkingen met het plaatsen van de bestelling. 


Voorbereiding

Wij bereiden ons intern voor op verschillende scenario's zodat wij de levering van Nero kunnen blijven continueren. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staat hierbij voorop.

Grotendeels van onze ingrediënten komen uit Nederland, doordat dierenvoeding een eerste levensbehoefte is blijft ook de aanvoer van deze ingrediënten gecontinueerd. 


Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, indien de situatie veranderd zullen wij u direct hierover informeren via Facebook en mail. 
Heeft u specifieke vragen kunt u ons altijd benaderen via de mail info@nerogold.nl of telefonisch op 0570-635908. 

Bijbehorende producten
Shoppen
Ook leuk om te lezen
Graanvrij hondenvoer: alles wat je moet weten
Lees meer
De meest bijzondere hondennamen
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte!