Ga naar content

Licht verteerbaar eten voor je hond maken

Als je hond ouder wordt, krijgt hij vaak een tragere en gevoeligere spijsvertering. Heeft je hond een slecht gebit, waardoor hij minder goed kan kauwen? Wil je iets doen aan de vervelende luchtjes in huis en darmverstoppingen bij je hond voorkomen? Dan is het een goed idee om licht verteerbaar eten voor je hond te maken. Koolhydraten, kraakbeen en bot vergen nogal wat van de spijsvertering van je hond, maar ei, rijst en kip zijn veel makkelijker te verteren. Dit voedsel is voor honden op leeftijd dus een uitkomst. Ook als je hond gevoelig is voor maag- en darmproblemen is licht verteerbaar voedsel aan te raden. Natuurlijk kun je dit zelf klaarmaken, maar dit is vaak veel werk en vraagt om een goede balans, zodat je hond alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt.

 

Het lekkerste licht verteerbare eten voor je huisdier

Als je zelf licht verteerbaar eten voor je hond gaat maken, is het belangrijk dat je op de kwaliteit van de voeding let. Gebruik eiwitrijke voeding en kies voor vers vlees. Zorg dat je hond voldoende calcium binnenkrijgt om zijn botten en gewrichten soepel en stevig te houden. Wil je zeker weten dat je hond profiteert van de beste licht verteerbare voeding? Dan kun je ook kiezen voor kant- en klare hondenbrokken, die speciaal zijn ontwikkeld om de spijsvertering te bevorderen. Zo heeft Nero Gold de hondenbrokken van Lam & Rijst in de aanbieding, die prebiotica, Omega 3 en Omega 6 bevatten om de spijsvertering te bevorderen en de vacht van je huisdier te laten stralen. Ook Nero Gold Hond Sensitive, Nero Pure Adult verse lam, verse kip en verse zalm zijn geschikt voor honden met een gevoelig maag- en darmstelsel.

 

Een gratis proefpakket

Ben je benieuwd naar het lekkerste licht verteerbare eten voor je hond? Dan kun je bij ons een proefpakket bestellen met hondenbrokken, een vlees snack en een kortingsvoucher voor je volgende bestelling. Zo maken jij en je hond kennis met onze spijsvertering bevorderende voeding met oog voor de gezondheid van jouw favoriete viervoeter! Uiteraard staan onze specialisten voor je klaar om je te adviseren over het beste uitgebalanceerde dieet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Meer over onze producten
Ook leuk om te lezen
Help, mijn hond moet overgeven na het eten
Lees meer
Welk voer is het beste voor mijn hond?
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte!