Ga naar content

Een gezonde vacht voor je hond

Wat kun je doen om de vacht van je hond te laten glanzen? Een gezonde vacht is een teken, dat je hond in goede gezondheid verkeert. Hij steelt de show in het park en is vrolijk. Hoe zorg je voor een gezonde vacht bij je hond? Dieet is super belangrijk. Als de vacht van je hond dof is, wijst dit er vaak op dat je hond niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Misschien eet je hond wel genoeg, maar is de balans in de voeding zoek. Eet je hond veel granen, maar weinig vlees? Heeft je hond misschien een allergie? Ook visolie is een prettige manier om je hond te laten stralen. De supplementen kun je gemakkelijk verstoppen in een vlees worst. Bovendien kun je kiezen voor hondenbrokken of nat voedsel op basis van sardines, zalm of tonijn.

 

Trucjes voor een gezonde vacht voor je hond

Een eitje per week is een handige manier om de vacht van je huisdier te laten glazen. Eieren zitten bomvol voedingsstoffen en zelfs de schil is heel gezond voor je hond. Doe eens per week een rauw ei door de hondenbrokken en wacht het resultaat af. Natuurlijk kun je de schil ook eerst vermalen. Bovendien is het belangrijk om de vacht van je hond regelmatig te borstelen, ook al verliest je huisdier weinig haar. Was je hond niet met je eigen shampoo, maar probeer in plaats daarvan een hondenshampoo op basis van havermout.

 

Mooie producten voor een gezonde vacht voor je hond

We ontwikkelden meerdere producten, die goed zijn voor de vacht van je hond. Je kunt ze in onze webwinkel bestellen of een proefpakket proberen om uit te vinden welke voeding het beste bij jouw huisdier past. Onze glutenvrije voeding Nero Gold Hond Sensitive of onze Nero PURE Adult verse kip zijn uitermate geschikt om de vacht van je hond weer te laten glanzen en zitten boordevol natuurlijke mineralen. Niet alleen zijn de hondenbrokken goed voor de huid en vacht van je hond, maar ze bevorderen ook de spijsvertering. Nero PURE Adult verse zalm en Nero Gold Hond Vis & Rijst laten de vacht van je hond glanzen en ondersteunen het immuunsysteem, waardoor je hond gezond de dag doorkomt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Meer over onze producten
Ook leuk om te lezen
Wat te doen tegen een droge huid bij je hond?
Lees meer
De symptomen van buikpijn bij je hond
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte!