Ga naar content

De website van Nero Nederland is met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld, helaas kunnen we niet garanderen dat de informatie altijd compleet en/of actueel is.

De informatie van deze webshop, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van eigen dierenarts of specialist of enige informatie op of in een productverpakking of -label.

Alle informatie, afbeeldingen en bronvermeldingen die op deze site staan mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.

Het bedrijf achter hondenvoer-winkel.nl aanvaart geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door 'kennerlijke' (type) fouten. Hiermee wordt bedoeld, waarbij ieder consument zeker weet dat het om een fout moet gaan.

Wat onze klanten over ons zeggen

Product (hondenbrokken, Adult, lam, rijst)is van prima kwaliteit. Nero zorgt dat bestelling snel bij vervoerder wordt aangeboden. Echter de vervoerder (GLS) meldt steeds regelmatiger dat levering vertraagd is. Dit is voor ons problematisch en kan er toe leiden dat we (helaas) naar een ander product op zoek gaan. Advies aan Nero om een andere vervoerder te overwegen.
Peter
Klantenoordeel
9,3
van
10