Ga naar content

Retourneren 

U heeft het recht uw bestelling Nero Nederland tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nerogold.nl of het formulier tot retourneren in vullen en naar ons opsturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De retourzending kan gestuurd worden naar:
Nero Nederland
Rostockstraat 1
7418 EL Deventer

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze boomer Doby doet het heel goed op de brokken Nero sensitieve. De kalkoenworsten vind hij het einde! Zijn ontlasting is veel minder en goed van structuur. Ook de snelle levering en altijd een attentie bij de levering vind ik een gebaar van goede klantenbinding.
Thea de Haan
Klantenoordeel
9,2
van
10