Ga naar content

Verzending

Zolang de voorraad strekt vind levering van uw bestelling plaats. 

Indien gekozen is voor levering per pakketdienst, zal de bestelling binnen 24uur na ontvangst van betaling worden verzonden naar het door u opgegeven adres. Momenteel zijn de bezorgdiensten ontzettend druk waardoor levering van uw bestelling vertraging op kan lopen. 

Indien gekozen is voor afhalen, informeren wij wanneer de bestelling gereed is voor afhalen op onze locatie in Deventer. 

  • Afhaal locatie: Nero Nederland, Rostockstraat 1, 7418 EL Deventer. Afhalen mogelijk van maandaag tot en met vrijdag van 9uur tot 16uur.

Voor bestellingen boven de €20,- worden geen verzendkosten gerekend, voor bestellingen onder de €20,- berekenen wij €8,50 aan verzendkosten. Voor België en Duitsland bedragen de verzendkosten €9,50. 
Voor afhalen worden geen verzendkosten berekend. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik heb de puppybrokjes nog niet uitgeprobeerd omdat ik van de fokker nog wat brokken mee heb gekregen die moeten wat van eerst gegeten worden en dan gemixt met de Nero. Maar de aanvraag voor het puppypakket ging heel soepel en was een prachtig pakket met wat trainers etc erbij en wat schriftelijke informatie. Top Pakket kan niet anders zeggen, dank u wel
Joke
Klantenoordeel
9,3
van
10