cartchatcheckotsearchuser Ga naar content
  • uitsluitend natuurlijke ingrediënten
  • met 100% smaakgarantie
  • geproduceerd in Nederland
9,2/10
menu

Met je huisdier heb je een goede band, je hond of kat is onderdeel van je familie. Ook voor je hond of kat wil je het beste, wij begrijpen dit.

Met de ontwikkeling van onze recepturen voor natuurlijke diervoeders is ons uitgangspunt de gezondheid van je hond of kat.

Bij ons staat je huisdier centraal. 

 

Nero is opgericht in 2002 in Scandinavië en wordt geproduceerd in Nederland. Haar missie is het continu ontwikkelen en verbeteren van haar natuurlijke diervoeders voor honden en katten. 

Nero Gold en Nero Pure worden gemaakt van de beste kwaliteit nauurlijke ingrediënten welke verrijkt zijn met de essentiële vitaminen en mineralen. Alle natuurlijke producten van Nero bevatten hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen (vlees). 

Natuurlijke diervoeders van de beste kwaliteit

Natuurlijke diervoeders van de beste kwaliteit

Wij bereiken de beste kwaliteit natuurlijke diervoeders door onze nauwkeurige controles vanaf de productie tot en met de levering bij de klant. Al onze ingrediënten worden geselecteerd op basis van kwaliteit en hierin sluiten wij geen compromissen. 

Wij werken continu aan de ontwikkeling en verbetering van de samenstellingen van onze natuurlijke diervoeders, verpakkingen en leveringen.

Nero Gold en Nero Pure zijn verkrijgbaar via het internet, al onze natuurlijke diervoeders worden rechtstreeks geleverd vanaf productie naar de klant. Met onze producten ontvangt de klant de beste kwaliteit natuurlijke voeding voor de hond of kat voor een betaalbare prijs.

Een kijkje bij de productie

De beste natuurlijke voeding voor je huisdier

Met het voeren van Nero natuurlijke diervoeders heeft je huisdier:

  • een mooie, glanzende vacht
  • een goede vertering met een optimale opname van de voedingsstoffen
  • voldoende energie om te spelen
  • een gezond en vitaal leven

Voor een goede spijsvertering van de hond of kat maken we met Nero gebruik van de beste dierlijke eiwitbronnen namelijk: kip, kalkoen, lam, rendier of zalm. Voor koolhydraatbronnen maken wij uitsluitend gebruik van zoete aardappel voor onze Nero Pure recepturen en voor Nero Gold van rijst, mais of zoete aardappel. Al onze producten zijn VRIJ van niet ontsloten granen waardoor deze licht verteerbaar zijn voor de hond of kat. 

Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten
Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten
Wij geven 100% smaakgarantie op onze producten
Wij geven 100% smaakgarantie op onze producten
Voedingsadvies? Wij delen graag onze kennis en expertise.
Voedingsadvies? Wij delen graag onze kennis en expertise.
Natuurlijke diervoeders op basis van originele Scandinavische recepturen

Natuurlijke diervoeders op basis van originele Scandinavische recepturen

Alle natuurlijke diervoeders van Nero worden ontwikkeld en getest in Scandinavië. In Scandinavië zijn de seizoensinvloeden het meest extreem. Honden eisen hier de beste kwaliteit in het voer. De natuurlijke diervoeders van Nero wordt niet getest in laboratoria maar door de huisdiereigenaren zelf. 

Al onze samenstellingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek in combinatie met de ervaringen van de huisdiereigenaren. 

Nero is VRIJ van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, met Nero wordt gebruik gemaakt van natuurlijke anti oxidanten.

Met Nero zie je het verschil bij je huisdier en niet in de brok!

Naar de webshop