Ga naar content

Altijd focus op de beste natuurlijke voeding voor hond en kat!

Wij helpen je met de beste natuurlijke voeding voor je huisdier

Wij helpen je met de beste natuurlijke voeding voor je huisdier

Elke hond of kat heeft zijn eigen specifieke voedingsbehoefte. Waar een jonge energieke puppy behoefte heeft aan gezonde bouwstoffen in zijn voer voor een optimale groei en veel energie, daar heeft een kalme oudere senior hond behoefte aan zo min mogelijk vetten. Ook huisdieren met een allergie, een gevoelige vetering of vachtproblemen hebben specifieke voedingsbehoeftes om goed in hun vel te zitten. 

Nero heeft voor elk huisdier wat wils: voor jong of oud, voor makkelijke of moeilijke eters. De juiste voeding vindt je bij Nero! 

Linda

Wij stellen hoge eisen aan onderzoek, ingrediënten en ons productieproces. Zodat jij het verschil bij je huisdier terug ziet!

Linda Ruiter
Voedingsspecialist

Blije dieren en baasjes, daar worden wij ook blij van!

Linda
Linda Ruiter
Voedingsspecialist
Ontwikkeld in Scandinaviƫ samen met baas & dier

Ontwikkeld in Scandinaviƫ samen met baas & dier

Alle natuurlijke diervoeders van Nero Gold & Nero Pure hebben hun oorsprong uit Scandinavië. De seizoensinvloeden zijn het meest extreem in Scandinavië, baasjes eisen voor hun hond de beste kwaliteit voeding. De recepturen worden ontwikkeld met veel passie en als belangrijkste uitgangspunt de gezondheid van de hond of kat.

Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn van de beste kwaliteit, hierin sluiten wij geen compromissen. Onze producten zijn 100% natuurlijk en vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. 

De natuurlijke diervoeders van Nero Gold & Nero Pure worden niet getest in laboratoria, maar door de huisdiereigenaren zelf. 

Natuurlijke diervoeding voor je huisdier van Nederlandse bodem

Natuurlijke diervoeding voor je huisdier van Nederlandse bodem

Nero honden- en kattenvoer is anders, de producten van Nero zijn van Nederlandse bodem. Hierdoor ben jij verzekerd van een hoge kwaliteit voeding voor jouw hond of kat. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, onze producten worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vlees en verrijkt met essentiële vitamines en mineralen. 

Als bron voor koolhydraten wordt voor de recepturen van Nero Gold gebruik gemaakt van rijst. 
De recepturen van Nero Pure worden gemaakt van extra veel vers vlees en zijn 100% graanvrij op basis van zoete aardappel.

Goedgekeurd lid van WebwinkelKeur

Badge 9,3
Beoordeeld door 4515 klanten
Badge
Jaarlijkse verificatie van identiteit en contactgegevens
Badge
Aansloten bij een geschillencommissie
Badge
Jaarlijks goedgekeurd op EU-wetgeving

De beste natuurlijke dierenvoeding ontwikkeld met veel passie en als belangrijkste uitgangspunt de gezondheid van jouw hond of kat!

Wat onze klanten over ons zeggen

Naast de snelle levering en de goede kwaliteit zit er ook altijd weer een verrassing bij de bestelling voor ons Frans bulletje.
Bij elke bestelling ben ik steeds weer tevreden.
Klantenoordeel
9,3
van
10