adultadult-filledcalendarcartcat-adultcat-adult-filledcat-highcat-senior-filled_1cat-kittencat-kitten-filledcat-lowcat-low-filledcat-mediumcat-medium-filledcat-seniorcat-senior-filledchatcheckadultadult-filleddog-highdog-high-filleddog-lowdog-low-filleddog-mediumdog-medium-filledpuppypuppy-filledseniorsenior-filledotpuppypuppy-filledsearchseniorsenior-filleduser Ga naar content
  • uitsluitend natuurlijke ingrediĆ«nten
  • met 100% smaakgarantie
  • geproduceerd in Nederland
9/10
menu

Wat ontzettend van belang is bij de productie van honden- en kattenvoeders is de kwaliteit en de hygiëne, met de productie van Nero natuurlijk hondenvoer en natuurlijk kattenvoer staan kwaliteit en hygiëne in een zeer hoog vaandel. 

 

Alle producten van Nero natuurlijke diervoeders worden geproduceerd in Nederland. 

De productie van diervoeders voor je hond en kat begint met het mixen van de meeste ingrediënten. In het voer worden veel verschillende ingrediënten verwerkt. Op de achterkant van de verpakking kun je precies lezen welke ingrediënten gebruikt worden voor de productie van Nero natuurlijk hondenvoer en natuurlijk kattenvoer. Wij maken absoluut GEEN gebruik van tarwe (gluten allergie), varken of soja en al onze producten zijn VRIJ van niet ontsloten granen waardoor deze licht verteerbaar zijn voor de hond en kat. 

 

Alle ingrediënten van Nero natuurlijke diervoeders zijn van natuurlijke oorsprong.

Nadat de ingrediënten gemixt zijn worden deze voorbereid en voorgekookt voordat de productie van de brokken plaats kan vinden. Het vlees (eiwit) wordt na het voorkoken pas toegevoegd, dit zodat de voedingswaarden van het vlees zo optimaal mogelijk bewaard kunnen worden. Na de toevoeging van het vlees worden alle ingrediënten nog een keer gemixt, voordat het extrusion proces begint.

Met productie van Nero natuurlijk hondenvoer en natuurlijk kattenvoer is gekozen voor het extruderen van de brokken, met dit proces wordt het fysieke brokje gevormd. Nadat de brokken gevormd zijn worden deze gedroogd, de brokken worden langzaam hard. Na het drogen worden alle essentiële vitaminen en mineralen over de brokken gesprayd. De toevoeging van vitamines en mineralen gebeurd na het extruderen, dit zodat de waardes van de vitamines en mineralen optimaal bewaard blijven en het brokje smakelijk wordt voor honden en katten.

Als laatste worden de brokken gekoeld voordat deze verpakt worden in de Nero Gold en Nero Pure zakken. Uiteindelijk worden de Nero natuurlijke diervoeders opgeslagen in ons magazijn waar zij gereed staan voor verzending. 

Productie

Ook interessant
Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding
Voedingsanalyse
Meer informatie